CATARACTOPERATIE | SNEL, VEILIG EN MET TERUGBETALING

CATARACTOPERATIE | SNEL, VEILIG EN MET TERUGBETALING

CATARACTOPERATIE | SNEL, VEILIG EN MET TERUGBETALING

Heeft u de indruk dat uw zicht vertroebelt en u de wereld achter mat glas beleeft? Begint u steeds slechter te zien in het donker of heeft u last van dubbel zicht of schitteringen in de ogen bij fel tegenlicht? Heeft u met het ouder worden een steeds veranderende brilsterkte?

Oorzaak of symptomen van cataract

Maar liefst 25% van de bevolking krijgt met het ouder worden last van cataract of staar meestal als gevolg van de vertroebeling van uw ooglens. Bij sommige mensen is cataract aangeboren of wordt het getriggerd door een ongeval of een oogontsteking. Heeft u symptomen van cataract of heeft u de diagnose van staar of cataract gekregen?

>> Welkom bij de New Vision Oogkliniek! Wij voeren een cataractoperatie uit met de beste oogchirurgen en de meest geavanceerde apparatuur voor oogoperaties. De ingreep duurt 10 minuten en een uurtje later mag u alweer naar huis!

--

Behandeling van cataract

Cataract of staar verdwijnt niet vanzelf, maar kan verholpen worden door een kleine ooglens operatie waarbij de vertroebelde ooglens vervangen wordt door een monofocale of multifocale kunstlens. Aangezien onze oogkliniek werkt met de meest geavanceerde trifocale implantlenzen kunnen onze oogchirurgen tegelijkertijd bijziendheid en verziendheid aanpakken. 

>> Met een kunstmatige vervanglens krijgt u uw volledig zicht terug zonder bril of contactlenzen. De implantaatlens gaat levenslang mee en verbetert uw kleurenzicht. Een win-win, dus! 

--

Wat is de kostprijs van een cataractoperatie?

Net zoals bij elk ander ziekenhuis kan u bij New Vision Oogkliniek ook rekenen op een terugbetaling van de cataractoperatie door uw mutualiteit en hospitalisatieverzekering. Wij hanteren dezelfde prijzen voor een cataractoperatie als in een algemeen ziekenhuis, maar bieden meer comfort en service, zonder wachttijden én met een persoonlijk onthaal.

>> De kostprijs die u zelf nog betaalt voor een staaroperatie of cataractoperatie in New Vision Oogkliniek bedraagt tussen € 0 en € 350 (monofocale implantaatlens) en € 269 en € 1065 (multifocale kunstlens) afhankelijk van de voorwaarden van uw hospitalisatieverzekering. 

Hoe verloopt een cataractoperatie. Meer lezen >> (naar FAQ)
Meer info of een afspraak maken? Klik hier >> 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x