LENSVERVANGING | LAAT UW OGEN PERMANENT CORRIGEREN

LENSVERVANGING | LAAT UW OGEN PERMANENT CORRIGEREN

LENSVERVANGING | LAAT UW OGEN PERMANENT CORRIGEREN

Moet u steeds meer naar een leesbrilletje grijpen om die kleine lettertjes te kunnen lezen? Bent u in de weer met 2 of zelfs 3 brillen voor bijziendheid, verziendheid én presbyopie? Stoort uw bril tijdens het sporten of bij uw dagelijkse activiteiten? Heeft u steeds vaker last van vermoeide ogen door uw lenzen? 

Uw ogen definitief laten corrigeren

Naarmate we ouder worden, verliest onze natuurlijke ooglens haar soepelheid. Het verouderingsproces zorgt niet alleen voor een slechter zicht, maar er is ook bijkomende kans op oogafwijkingen zoals nachtblindheid, dubbel, wazig of troebel zicht. Bij een lensimplantatie wordt uw eigen lens met de nieuwste techniek vervangen door een kunstmatige trifocale vervanglens, die zowel bijziendheid, verziendheid als presbyopie corrigeert.

>> Welkom bij New Vision Oogkliniek! Wij werken steeds met de meest kwalitatieve trifocale toplenzen in de markt en opereren volgens de nieuwste technieken met de nieuwste apparatuur.

--

Lensimplantatie, dé ideale oplossing voor u

De medische wereld staat bijzonder ver op het vlak van oogoperaties en New Vision Oogkliniek neemt graag een voortrekkersrol op. Dankzij de nieuwste technieken voor implantlenzen garanderen we de hoogste kansen op een optimaal gezichtsvermogen voor veraf en dichtbij en dat zonder droge ogen. De operatie duurt slechts enkele minuten en nadien kan u zo naar huis.

>> Dankzij de nieuwste technieken bij lensimplantaties kunnen we uw nieuwe vervanglens snel en haarscherp plaatsen, zonder risico.

--

Wat zijn de kosten voor een lensimplantatie?

Wanneer de plaatsing van een kunstlens geen ingreep is om medische redenen maar om esthetische –of preventieve redenen, voorziet de hospitalisatieverzekering hier geen terugbetaling voor. Wel voorzien de mutualiteiten een kleine tussenkomst per oog, net zoals ze dit doen voor brillen of lenzen. 

>> De kostprijs van onze trifocale lensimplantaat bedraagt € 1950 per oog! New Vision Oogkliniek hanteert gunstigere prijzen voor een lensimplantatie dan in een algemeen ziekenhuis, biedt meer comfort en service, zonder wachttijden én met een persoonlijk onthaal. Niemand doet beter!

 

Hoe verloopt een lensimplantatie? Meer lezen >> (naar FAQ)
Meer info of een afspraak maken? Klik hier >> 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x