VOORZETLENS | VEILIG ALTERNATIEF VOOR LASEROPERATIE

VOORZETLENS | VEILIG ALTERNATIEF VOOR LASEROPERATIE

VOORZETLENS | VEILIG ALTERNATIEF VOOR LASEROPERATIE

Draagt u al jaren lenzen of een bril en vindt u het hoog tijd om uw ogen te corrigeren? Heeft u vaak last van droge, vermoeide of geïrriteerde ogen door uw lenzen? Zit uw bril in de weg tijdens het sporten of wilt u komaf maken met uw bril of lenzen?

Lensimplantatie of laseroperatie?

De meest veilige -en toegepaste methode om uw bijziend of verziend zicht te verbeteren is het plaatsen van een voorzetlens als alternatief voor de meer ingrijpende laseroperatie. De implantlens geeft veruit de beste resultaten en kan perfect ogen met een grote afwijking corrigeren. Bent u tussen de 20 en 40 jaar en wilt u graag komaf maken met uw bril of lenzen? 

>> Welkom bij New Vision Oogkliniek, gespecialiseerd in het plaatsen van implantlenzen of voorzetlenzen. Een kleine en veilige oogoperatie die snel kan uitgevoerd worden. 

--

Zichtverbeterende voorzetlens

Een voorzetlens is een kunstmatige implantlens die vóór uw natuurlijke ooglens wordt ingebracht. Uw eigen ooglens blijft intact en u ziet of voelt de kunstlens niet. Uw oogarts bepaalt eerst aan de hand van een vooronderzoek of uw ogen geschikt zijn voor voorzetlenzen, dat wil zeggen of er voldoende ruimte in uw oog is om de voorzetlens te plaatsen.

>> Met behulp van een microscoop maakt de oogchirurg een kleine incisie in het hoornvlies en plaatst zorgvuldig de voorzetlens. De operatie duurt 10 minuten en is volledig pijnloos.

--

Wat zijn de kosten voor een oogcorrectie?

Aangezien de plaatsing van een voorzetlens, net zoals een laseroperatie, geen ingreep is om medische redenen maar om esthetische –of preventieve redenen, voorziet de hospitalisatieverzekering hier geen terugbetaling voor. Wel voorzien de mutualiteiten een kleine tussenkomst per oog, net zoals ze dit doen voor brillen of lenzen. 

>> De kostprijs van onze voorzetlens bedraagt € 1950 per oog! New Vision Oogkliniek hanteert gunstigere prijzen voor een lensimplantatie als in een algemeen ziekenhuis, biedt meer comfort en service, zonder wachttijden én met een persoonlijk onthaal! Niemand doet beter!

 

Hoe verloopt een lensimplantatie? Meer lezen >> (naar FAQ)
Meer info of een afspraak maken? Klik hier >> 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x