Onze werkwijze

Onze werkwijze

Erkende New Vision oogkliniek in Limburg met transparante prijzen en topservice! | New Vision Oogkliniek, gespecialiseerd in cataractoperaties, lensimplantaties en ooglidcorrecties. | New Vision Oogkliniek, uw kortste route naar een perfect paar ogen!

Onze werkwijze

Uw ogen zijn kostbaar en daarom verdienen ze de best mogelijke service. Welkom bij New Vision Oogkliniek, uw kortste route naar een perfect paar ogen en een scherp zicht. 

Kom binnen!

New Vision Oogkliniek is een erkend dagziekenhuis gespecialiseerd in oogzorg maar ver weg van de koude, klinische en onpersoonlijke setting van een klassiek algemeen ziekenhuis. U komt bij ons voor de vriendelijke ontvangst in een prachtig en modern kader, een tasje koffie of thee en een persoonlijke aanpak door ons team en onze oogartsen, een consultatie of operatie in een high-end setting met de nieuwste apparatuur.

Hoe kunnen wij helpen?

Heeft u de diagnose van cataract of staar gekregen en werd u doorverwezen om een staar- of cataractoperatie te laten uitvoeren? Overweegt u een lensimplantatie of een ooglidcorrectie om medische, preventieve of esthetische redenen? Dan bent u bij New Vision Oogkliniek aan het juiste adres! Maak een afspraak en wij bespreken in alle openheid wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze patiënten zijn geen dossiers, maar personen.

In onze kliniek krijgt u een correcte diagnose en snelle behandeling, zonder lange wachttijden en zonder onnodige onderzoeken of procedures. U bent in goede handen bij onze oogartsen en oogchirurgen die uitblinken in ervaring en expertise. Wij vinden het belangrijk dat u zowel voor, tijdens als na uw behandeling of oogoperatie de beste mogelijke service en zorg ontvangt.

Wat gaat dit kosten?

Als gespecialiseerde oogkliniek onderhandelen wij interessante tarieven voor kunstlenzen van topkwaliteit. Zo houden wij de kostprijs voor lensimplantaties onder controle. Bovendien hanteren wij per consultatie een eenduidig tarief dat marktconform is. Als erkend dagziekenhuis ontvangt u net zoals bij elk ander ziekenhuis alle terugbetalingen via ziekenkas of verzekering waar u recht op heeft. 

Van een consultatie tot en met een oogoperatie, elke patiënt met een oogproblematiek is welkom bij New Vision Oogkliniek. Wilt u graag meer informatie over onze werking of een specifieke behandeling? Onze medische staf staat u graag te woord!

Ontdek hier onze behandelingen >>
Meer info of een afspraak maken? Klik hier >>


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x