Oogkliniek

Oogkliniek

Welkom bij de New Vision Oogkliniek, uw hypermodern dagziekenhuis, gekeurd door de strengste kwaliteitsinstanties en erkend door alle mutualiteiten en de meeste hospitalisatieverzekeringen. We hebben de beste en laatste nieuwe apparatuur en de meest gespecialiseerde oogartsen en chirurgen in huis voor cataractoperaties, lensimplantaties, voorzetlenzen en ooglidcorrecties. Hoe maken wij het verschil?

Hoe kunnen wij helpen?

Heeft u de diagnose van cataract of staar gekregen en werd u doorverwezen om een staar- of cataractoperatie te laten uitvoeren? Overweegt u een lensimplantatie of een ooglidcorrectie om medische, preventieve of esthetische redenen? Dan bent u bij New Vision Oogkliniek aan het juiste adres! Maak een afspraak en wij bespreken in alle openheid wat wij voor u kunnen betekenen.

Kosten oogkliniek?

Als gespecialiseerde oogkliniek onderhandelen wij interessante tarieven voor kunstlenzen van topkwaliteit. Zo houden wij de kostprijs voor lensimplantaties onder controle. Bovendien hanteren wij per consultatie een eenduidig tarief dat marktconform is. Als erkend dagziekenhuis ontvangt u net zoals bij elk ander ziekenhuis alle terugbetalingen via ziekenkas of verzekering waar u recht op heeft. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x