Over ons

Over ons

New Vision Oogkliniek voor cataractoperaties, lensimplantaties en ooglidcorrecties | De beste oogspecialisten en apparatuur onder één dak, zonder wachttijd | Transparante prijzen, terugbetaling door de ziekenkas en hospitalisatieverzekering

Over ons

Eind 2016 opende New Vision Oogkliniek haar deuren in Limburg… 

De toekomst van oogheelkunde ligt niet meer in een traditioneel, algemeen ziekenhuis, maar in gespecialiseerde centra die investeren in de laatste nieuwe technologieën om oogoperaties en oogbehandelingen naar een hoger niveau te tillen. Vanuit de overtuiging dat een medische ervaring voor deze patiënten anders en beter kan, ging New Vision Oogkliniek van start. Transparantie, duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit zijn onze kernwaarden. 

De patiënt verdient een centrale plaats in dit verhaal…
Cataractoperaties, lensimplantaties, oogcorrecties, lensvervangingen, medische of esthetische ooglidoperaties… Wij ontvangen iedere patiënt in een aangenaam en modern kader, maken tijd en ruimte voor een persoonlijke begeleiding en zorgen voor de beste behandelingen zonder lange wachttijden én zonder onnodige bijkomende testen en kosten. Daarnaast wordt er in dit modern kader, geïnvesteerd in high-end apparatuur, hoogkwalitatieve lenzen, ervaren artsen, medisch personeel en de beste zorg voor de patiënt natuurlijk.

De beste oogspecialisten en apparatuur onder één dak…
De beste specialisten klinkt als een dure factuur? Zeker niet! New Vision Oogkliniek is een gespecialiseerd én wettelijk erkend oogcentrum waardoor uw mutualiteit en hospitalisatieverzekering het grootste stuk van uw behandeling terugbetalen net zoals in het klassiek, algemeen ziekenhuis. Wij werken met een derdebetalersregeling waar mogelijk, doen al het papierwerk voor uw terugbetalingen en hanteren marktconforme tarieven voor consultaties en operaties.

Meet & Greet ons enthousiast team
Een 10-koppig dynamisch team van onthaalmedewerkers, chirurgen en verpleegkundigen verwelkomt iedereen met een oogprobleem met open armen en in alle comfort. Wij delen de visie van een persoonlijke begeleiding van A tot Z, want uw ogen zijn van onschatbare waarde en daar dragen wij samen zorg voor.

Ben u zelf een gespecialiseerd oogarts?
Dan bent u meer dan welkom bij New Vision Oogkliniek om gebruik te maken van onze faciliteiten en onze high-end apparatuur. Zo kan u uw eigen patiënten sneller helpen en krijgt u de mogelijkheid om de patiënten van New Vision Oogkliniek te behandelen met uw specialisatie. Wij nodigen u graag uit om kennis te komen maken en te praten over de mogelijkheden om een win-win partnership op te zetten.

 

Ontdek hier onze behandelingen >>
Meer info of een afspraak maken? Klik hier >>

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x